Beste Belangstellende, 

Naar aanleiding van de presentatie tijdens de co-creatie sessie op donderdag 2 juni jl. versturen wij u deze enquête.

Wij zullen u vragen stellen over het woningtype van uw voorkeur, ingaan op duurzaamheid en slimme toepassingen in de woning en natuurlijk op het beheerconcept. Het invullen van de enquête vraagt tussen 5 en 10 minuten van uw tijd.

Uw informatie zullen wij betrekken bij de verdere uitwerking van het leefconcept. Hiermee zal Wonen in ParkEntree verder vorm krijgen.
start
 
Naar welk woonvorm gaat uw interesse uit?


 
Hoeveel kamers heeft uw voorkeur in het hofappartement? 
Hoeveel kamers heeft uw voorkeur in het singelappartement?

 
Voldoet de basisindeling van deze woning?

U kunt uw woning straks op maat laten uitwerken; om aan te sluiten bij de door u meest gewenste indelings- en e.v.t. uitbreidingsopties vragen wij u nu uw ideëen bij ons achter te laten zodat de architect hiermee aan de slag kan.

 
Welke woonwensen ziet u graag verwerkt bij de verdere uitwerking van deze woning?

Dit kan gaan over de indeling van de woning en e.v.t. uitbreidingsmogelijkheden van de rijwoningen.
 
Welke woonconcept is eventueel uw tweede keuze?


 
Hoeveel kamers heeft uw voorkeur in het singelappartement?

 
Hoeveel kamers heeft uw voorkeur in het hofappartement? 
Voldoet de basisindeling en de aangegeven uitbreidingsopties van deze woning?


 
Welke woonwensen ziet u graag verwerkt bij de verdere uitwerking van deze woning?

 
Wij leveren uw woning in basis graag Compleet & Comfortabel op. Wat sluit aan bij uw woonwensen?

NB: Compleet & Comfortabel wil zeggen; een complete stijlvolle keuken met diverse inbouwapparatuur en een complete badkamer. Comfortabel door vloerverwarming in de gehele woning.

 
Welke berging heeft uw voorkeur?

Naast een berging in uw woning, krijgt u ook een externe berging op de begane grond. U kunt uw voorkeur aangeven of u een grotere berging zonder of een kleinere berging met fietsenstalling wenst.


 
Hoe kijkt u aan tegen parkeren?


 
Hoe kijkt u aan tegen het beheerconcept van ParkEntree?

ParkEntree is meer dan wonen alleen. ParkEntree is gebaseerd op een beheerconcept, waarbij wij úw leefstijl centraal stellen. Zoals we hebben toegelicht op onze co-creatie bijeenkomst van 2 juni jl. zien wij twee mogelijkheden om het beheer in ParkEntree vorm te geven. In beide komt er een beheervereniging en heeft u de beschikking over een clubhuis met een lounge en buitenterras, een semi-professionele keuken, een fitnessruimte en een logeerunit. Het voornaamste verschil tussen de twee modellen zit hem in de aanwezigheid van een hospitalitymanager en de daaraan gekoppelde lidmaatschapskosten.

In model A is er een hospitalitymanager (gastvrouw/-heer) bij die ervoor zorgt dat de gedeelde voorzieningen altijd goed functioneren en netjes zijn; adviseert waar u terecht kunt voor allerhande diensten op het gebied van wonen, recreatie, welzijn en zorg; en helpt bij het organiseren van activiteiten. U kunt vrijwillig deelnemen aan de activiteiten, maar dat is niet noodzakelijk.

In model B regelen de bewoners alles zelf, van het opstellen van vrijwilligersroosters tot beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke voorzieningen. 

Graag ontvangen we uw feedback op – onder meer – de volgende zaken
 
Welk van de twee modellen spreekt u het meest aan?


 
Zijn alle ins en outs van het beheerconcept van ParkEntree bij u duidelijk?


 
Kunt u uitleggen wat nog niet helemaal duidelijk is of waar u nog meer informatie over wilt hebben?

 
Heeft u zelf suggesties met betrekking tot beheerconcept in ParkEntree?

 
Smart Living: Hoe denkt u over ‘smart’ toepassingen in uw toekomstige woning en hoe belangrijk zijn deze voor u?

De technologische ontwikkelingen gaan snel. Wij zijn erg benieuwd waar uw interesses liggen binnen deze ontwikkelingen, zodat we de woningen volledig op uw wensen kunnen afstemmen.
 
Keyless entry

Toegang tot uw huis, gemeenschappelijk ruimtes en bergingen met een pas in plaats van een sleutelbos is makkelijk en veilig. Daarmee is bijvoorbeeld altijd te achterhalen wie, wanneer, in welke ruimtes is geweest. Ook is dit praktisch wanneer u bijvoorbeeld thuis komt met zware boodschappen. Wellicht bent u dit al gewend van uw auto of een bezoek aan een hotel / sauna.
 
Slimme thermostaat

Elke ruimte in huis op uw favoriete temperatuur. Met een slimme thermostaat kunt u eenvoudig en eventueel op afstand de temperatuur regelen.
 
Verlichting

Denk aan verlichtingssferen: dag/schemer/avond/nacht of oriëntatieverlichting zodat u ’s nachts uw weg kunt vinden in huis zonder de lampen in te schakelen. Maar ook zodat het tijdens uw afwezigheid (bijv. vakantie) lijkt alsof u thuis bent.
 
Internetaansluiting

Is snel internet belangrijk voor u? Of een ongestoorde tv ontvangst?
 
Beveiliging & veiligheid

U kunt denken aan alarmering, rookmelders en kooldioxidemelders. Maar bijvoorbeeld ook een noodoproepsysteem te benaderen via een trekkoord, ketting of smartwatch.

Het is ook mogelijk om bezoekers toegang tot het appartementengebouw en of uw woning te verlenen via uw smartphone of tablet, vergelijkbaar met een traditioneel videofoonsysteem in een appartementengebouw.
 
Zijn er nog andere smart toepassingen die voor u belangrijk zijn?

 
Duurzaamheid: Welke van de onderstaande mogelijkheden ziet u graag terug als kopersoptie?

NB: De woningen hebben standaard een energielabel A, zijn hoogwaardig geïsoleerd en zijn zeer energiezuinig. Aanvullende duurzaamheidsmaatregelen zijn mogelijk, maar vragen extra investeringen die leiden tot een hogere aanschafprijs.
 
Zonnepanelen

Zonne-energie is voor mij:
 
Mos-sedumdak

Sedums zijn vetplantjes die vocht opnemen in hun bladeren. Een mos-sedumdak verlengt de levensduur van dakbedekking en verkleint temperatuurschommelingen. 

Een mos-sedumdak biedt u daarom een stukje extra isolatie (houdt de warmte vast op koude dagen en de koelte op warme dagen). Bovendien zorgt het voor extra waterbergingscapaciteit in uw buurt en is het aantrekkelijk voor vogeltjes. Het vergt weinig onderhoud, daarbij ziet het er fraai uit.
 
Oplaadpunt auto / scooter / fiets

Bent u geïnteresseerd in een oplaadpunt?
 
Deelauto

Geen eigen auto of af en toe een tweede auto nodig? Met een deelauto bent u flexibel en waarschijnlijk goedkoper uit. ParkEntree is goed ontsloten per tram, metro en trein, dus wellicht denkt u na over een auto minder. Mocht er hiervoor veel interesse zijn, dan zijn wij voornemens ParkEntree te voorzien van een of meerdere deelauto's.
 
Zijn er nog andere duurzame oplossingen die voor u belangrijk zijn?

 
Wat vindt u van het Co-Creatie traject van ParkEntree?

Uw bent aanwezig geweest op één of meerdere Co-creatie bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten is het leefconcept Senior Smart Living mede door uw hulp tot stand gekomen. We weten dat in dit traject verwachtingen en realiteit niet altijd overeen komen en leren graag van uw ervaringen om dit voor toekomstige participanten te verbeteren.

Graag ontvangen we uw feedback op – onder meer – de volgende zaken
 
Had u het gevoel dat er geluisterd werd naar uw woonwensen?

1 ster: onvoldoende
2 sterren: matig
3 sterren: voldoende
4 sterren: goed
5 sterren: boven verwachting

 
Sluiten de voorgestelde opties aan op uw woonwensen?

1 ster onvoldoende
2 sterren: matig
3 sterren: voldoende
4 sterren: goed
5 sterren: boven verwachting

 
Wat vindt u van de mate van invloed die u kon uitoefenen op het leefconcept?

1 ster: onvoldoende
2 sterren: matig
3 sterren: voldoende
4 sterren: goed
5 sterren: boven verwachting

 
Wat vindt u van de informatievoorziening? 
(website, nieuwsbrieven, bijeenkomsten)

1 ster: onvoldoende
2 sterren: matig
3 sterren: voldoende
4 sterren: goed
5 sterren: boven verwachting

 
Zou u mensen uit uw omgeving aanraden om te participeren in een Co-creatie proces van Blauwhoed?

     
 
Mijn gegevens

 
Naam *

 
Postcode (1001AA) *

 
Gezinssamenstelling *


Wij danken u hartelijk voor uw medewerking. Deze informatie zullen wij betrekken bij de verdere uitwerking van het leefconcept. Hiermee zal ParkEntree verder vorm krijgen.
Naar de website